Generad chey

Idag fick jag tvättmaskinerna att gå varma nere i tvättstuga94. Förvånansvärt fräsch för att vara belägen i ett studentområde.. 
Som sista tvätt bestämde jag mig för att köra mina "finunderkläder", satte igång maskinen och gick upp till min lägenhet för att kolla på gossipgirl. Tre minuter över tolv inser jag att min tvättid är slut och att jag är o vägen för nästa tvättande så jag får rusa ner i källaren för att inte få en arg student på halsen. När jag kommer in i tvättstugan ser jag att det står en kille och lägger in grejer i den maskinen som jag hade haft mina grejer i. Min blick sveper över rummet och jag får se mina underkläder i en tvättkorg på andra sidan rummet. Fuuuuuuck. Generad som attan ber jag om ursäkt hundra gånger och börjar plocka med min spetsiga, transparenta tvätt när killen vänder sig om och börjar berätta om en gång när han glömt grejer i torktumlaren och kom ner för att hittat hopvikt på tvättbänken. Så han sa att det var lugnt och hoppades att det var ok att han inte vikt grejerna. :) Hah. 
Nu i efterhand är jag ganska glad att det var fintrosorna och inte tanttrosorna eller nåt.. Jaja, jag kommer ju aldrig vara sen till tvätten igen.