Nyårslöften

Nu lider 2012 mot sitt slut och 2013 ska välkomnas med fyrverkerier och japanska lyktor överallt i hela världen. Med nyårsafton och nyfött år kommer givetvis nyårslöften som ska yttras och följas, i alla fall så länge som seden kräver.. Gymmen sitter och väntar på alla medelålders nyblivna motionärer som dyrt och heligt lovat att just detta år är det år då de ska komma tillbaka till den form de var i under sina golden years. NEWS FLASH! Ain't gonna happen! Barnen lovar att de inte ska äta godis på ett helt år i utbyte mot 1000 kronor, en väldigt dålig deal I might say. Och rökarna ska vi inte ens snacka om. 
Men jag gillar känslan av optimism, tron om en nystart som kommer göra allt så mycket bättre. Mh those blue eyes. 
 
Jag sitter och försöker lära mig lite om det där med clean eating då det är något jag funderar på att dyrtochheligtlova detta nyår. Hittils har jag blivit glatt överraskad av det faktum att det faktiskt verkar ganska vettigt. 
Även om det inte blir ett uttalat löfte är det absolut något jag ska börja jobba med. Har länge försökt hitta någon "diet" som verkar vettig men hittar bara underliga kostvanor som överträffar varandra, typ barbiedieten... YAY för smarta tjejer som äter rosa! stupid. 
Mat är roligt men man behöver nya utmaningar för att hålla inspirationen uppe. Så clean eating är mitt nya projekt(: Måste bara hitta recept på kakor som är "godkända", annars klarar jag mig inte. 
 
 
"Nutrition is a way of life, diets are just temporary"